Lederudvikling AdWords

Få adgang til Ledertid i dag

Lederudvikling målrettet problemstillinger du står med hver dag

Lærerigt og engagerende materiale.
Formidlet direkte fra eksperterne selv.

 

Ledertid abonnementet giver dig enkle læringsvideoer til lederudvikling uanset dit niveua i organisationen.Det er din mulighed for at se indad i en travl hverdag. Indholdet er målrettet mod de udfordringer, du møder i din hverdag som leder.

 
 

[css3_grid id=’Prissammenligning’]

 
 
HVAD ER LEDERTID?
Ledertid abonnementet giver dig direkte adgang til et støt voksende webarkiv med videoer om ledelse. De er målrettet de udfordringer, du møder som leder.

Og så får du også en ny video direkte i din indbakke hver måned.

LEDERTIDs videoer rummer enkle og kvalificerede budskaber, som løbende styrker din lederfaglighed. Der er ingen bindingsperiode, så det er risikofrit for dig at afprøve en ny og spændende kilde til inspiration og læring. Betingelser.

NY VIDEN HVER MÅNED
Når du tilmelder dig, så modtager du en ny og unik video hver måned — direkte i indbakken. Man behøver blot klikke en gang for at lære nyt. Pointer og refleksionsspørgsmål medfølger i en overskuelig PDF, som gør det let at tage den nye viden med ud i hverdagen.

KVALIFICEREDE OPLÆG
LEDERTID rummer kun den vigtigste viden fra de mest kvalificerede oplægsholdere. Se eksempelvis:

RESSOURCER OG FORDELE
Oplægsholderne anbefaler læsning til hver læringsvideo. Det sikrer målrettet lederudvikling, der samtidig kan tilpasses den situation, som du står i.

TILMELD DIG LEDERTID NU

[gravityform id=”10″ title=”false” description=”false”]