Referencer

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Jacob i november 2023 på en én-dags-workshop med det formål at udvikle samarbejdet på tværs af en gruppe af 20 medarbejdere med forskellig faglighed. Medarbejdernes samarbejde i dagligdagen er afgørende for vores resultater og succes. Jacobs planlægning og afvikling af dagen gav deltagerne god mulighed for at træne deres samarbejdsadfærd. Og Jacobs fine fornemmelse for den enkelte deltager samt vores organisation viste sig i en meget præcis og brugbar feedback til deltagerne. Workshoppen har i den grad styrket vores samarbejde!

Signe Reeholm
Head of Engagement - Røde Kors

Har du brug for hjælp til at hjælpe dine medarbejdere og virksomhed gennem store forandringsprocesser, så kan Jacob i den grad anbefales.
Jacob har en usædvanlig og smittende ro og skaber sig på meget kort tid et overblik over, hvad der rører sig i hver enkelt medarbejder og i det samlede team. Derfra guider han behændigt videre og formår således at bringe det samlede team til et punkt, hvor alle har lyst og gåpåmod til at arbejde fremad med fornyet styrke.
Jacob formår desuden med sin professionelle og tillidsvækkende personlighed at skabe et fortroligt rum, hvor processen får et naturligt og positivt flow.
Et stor tak fra Aagaard Fertilitetsklinik ApS

Tina Juhl Svendsen
Clinic Director ved Aagaard Klinik

Overordnet set var det en meget givtig todages sessions, vi havde med Jacob. Vi er et lederteam på 4 personer, hvor det overordnet emne handlede om samarbejde, og hvordan vi blev et vindende team. Vi havde alle lavet en Lencioni personprofil, som Jacob/sessionen tog udgangspunkt i. Vi er et ret homogent team, så vi var alle spændte på, hvad præcist de to dage ville byde på. Jacob formåede dog meget hurtigt at komme frem til at vi trods homogenitet havde et par blind spots, som vi fremadrettet skal arbejde med. Jacob formåede løbende at tilrette programmet, så der var mulighed for at gå mere i dybden med interessante emner, og springe over emner, hvor der ikke var nogen interessant at diskutere. Outcome af vores todages session blev nogle konkrete emner, som er håndgribelige og passer ind i vores hverdag og ikke et eller andet teoretisk, som jeg tidligere har oplevet at kurser/seminarer resultere i. Vi lavede også flere samarbejdsøvelser, hvor Jacobs feedback efterfølgende var knivsskarpt og meget konstruktivt.

Johan Hee Lindhardt
Head of BI & Performance Mgmt, Business Intelligence & Performance Mgmt Offshore - Ørsted

Jeg har ringet til Jacob flere gange i løbet af de sidste 4 år og har haft den ære at
samarbejde med ham direkte og se ham i arbejdet med vores ledere. Jacob har
arbejdet på alle niveauer i organisationen med stor success hver gang, og jeg kan
med sikkerhed erklære, at han er en top-professionel i sin branche. 
Med sin indgående indsigt i arbejdsrelaterede psykologiske problemstillinger, tilbyder
Jacob målrettede løsninger, der effektivt styrker både ledelse og medarbejderes
velvære og effektivitet. Han er hurtig til at intervenere, anvender altid en
forskningsbaseret metode og lægger vægt på kommunikation, relationsopbygning og
konflikthåndtering, hvilket sikrer, at fælles målsætninger bliver klare og forstået af
alle involverede.
For ethvert team eller leder, der står over for udfordringer, er Jacob en uvurderlig
støtte.

Sally Marmar
Global HR Business Partner P&D P2X & Global Functions People & Development - Ørsted